Noticias

Febrero 2018

ESTRENO EN EL "SENSE FICCIÓ" de TV3!

"Constructing Albert" se estrena el próximo 27 de Feb a las 21.55h en Televisió de Catalunya, dentro del programa de documentales "Sense Ficció".

 

Ha arribat el dia! "Sense Ficció" emetrà "Constructing Albert" el documental que hem coproduit amb Televisió de Catalunya. L'esparada cita és a les 21.55h el proper dimarts 27 de febrer.

I diem esperada perque ara fa més de 4 anys que Televisió de Catalunya va entrar com a coproductor de la pel·lícula, just després del nostre encontre al Forum de projectes d'IDFA a Amsterdam, a on el vam presentar encara en desenvolupament.

El suport del Joan Salvat i la Muntsa Tarrés del "Sense Ficció" ha estat clau per aconseguir que avui el documental sigui una realitat i que la història de l'Albert Adrià i el seu projecte gastronòmic estigui sent compartida amb públic de tot arreu a diversos festivals internacionals.

Ens sentim molt orgullosos i agraïts a tot l'equip del "Sense Ficció" per la seva confiança i ara esperem que aquesta història de superació, determinació i creixement al voltant de la gastronomia serveixi d'inspiració a tots aquells que la vegin, tant si son uns foodies absoluts com si simplement comparteixen amb l'Albert la necessitat i el desig d'expressar-se.

-----

Ha llegado el día! "Sense Ficció" emite "Constructing Albert", documental que hemos realizado en coproducción con Televisió de Catalunya. La esperada cita es a las 21.55h el próximo martes 27 de febrero.

Y decimos esperada porque ahora hace más de 4 años que Televisió de Catalunya entró como coproductor de la película tras nuestro paso por el Forum de proyectos de IDFA a Amsterdam, donde lo presentamos cuando estaba en desarrollo.

De hecho el apoyo de Joan Savat i Muntsa Tarrés del "Sense Ficció" ha sido clave para conseguir que hoy el documental sea una realidad y que la historia de Albert Adrià y si proyecto gastronómico pueda ser compartida con públicos de todas partes en diferentes festivales internacionales.

Nos sentimos muy orgullosos y agradecidos a todo el equipo del "Sense Ficció" por su confianza y ahora esperamos que esta historia de superación, determinación y crecimiento alreadedor de la gastronomía sirva de inspiración a todos aquellos que la vean, tanto si son unos foodies absolutos como si simplemente comparten con Albert la necesidad y deseo de expresarse.

 

 

 

 

 

 

 

 

Archivo

Agosto 2018

PROYECCIONES EN CHICAGO

Julio 2018

ESTRENO EN LOS ÁNGELES

Julio 2018

ESTRENO EN CINE EN NUEVA YORK

Mayo 2018

NUEVOS PASES EN ESTADOS UNIDOS

Abril 2018

ESTRENO EN ARGENTINA

Marzo 2018

PROYECCCIONES EN SXSW Y GUADALAJARA!  

Enero 2018

SELECCIONADOS EN EL FESTIVAL INTERNACIONAL DE CINE DE PALM SPRINGS

Octubre 2017

ESTRENO EN CINES EL 15 DE NOVIEMBRE

Octubre 2017

ESTRENO EN ESTADOS UNIDOS EN EL NAPA VALLEY FILM FESTIVAL

Septiembre 2017

ESTRENO MUNDIAL EN EL FESTIVAL DE CINE SAN SEBASTIAN

Agosto 2017

RECAPITULANDO!

Octubre 2016

¡Volvemos a Amsterdam!

Octubre 2016

Lanzamos nueva web

Septiembre 2014

Las recomendaciones de Oliver Peña

Junio 2014

Las recomendaciones de Paco Méndez

Marzo 2014

Las recomendaciones de José Andrés